за нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЕЙНТБОЛ БЪЛГАРИЯ

Ние сме страстна група от хора, които започнаха да играят пейнтбол като обикновено хоби, но се оказаха напълно пристрастени към адреналиновото вълнение и приятелството в този спорт. Това, което започна като обикновено забавление, бързо се превърна в наша истинска страст.

Водени от любовта си към пейнтбола, решихме да превърнем хобито си в професия, посвещавайки се на осигуряването на незабравимо пейнтболно изживяване за всички ентусиасти там. Като запалени играчи ние разбираме тръпката, предизвикателствата и приятелството, които пейнтболът носи. Нашата цел е да споделим това вълнение с вас и да създадем пейнтболна общност, в която играчи от всички нива на умения могат да се сближават, да се състезават и да се забавляват.

Присъединете се към нас в това вълнуващо пътешествие, докато съчетаваме нашата страст и опит, за да ви предложим най-доброто пейнтболно приключение. Независимо дали сте опитен професионалист, или любопитен начинаещ, ние ви приветстваме да станете част от нашето пейнтболно семейство. Нека заедно да създадем спомени, да създадем приятелства и да запалим духа на пейнтбола!